Hej du som läser.

Det sägs att promenader gör en gott. En gång på en promenad mötte jag en man, han sa att promenera var hans bästa medicin. Och när jag var ute och gick idag  runt Råstasjön, så kom jag att tänka på mannens ord. Hans ord var ju klockrena! För kropp och själ hör ihop, när jag rör på mig känner jag att en mängd små saker händer. Då jag är trött blir jag piggare. Min hjärna aktiveras av fysisk aktivitet. Och jag sover så mycket bättre. Och har man gå sällskap så kan ett grubbleri lösas upp i ett bra samtal. Jag går oftast 8000 till 10 000 steg per dag, ibland blir det mer. Nog om detta. Jag tror du hajar. Att röra på dig är bra. 

Det var en underbar dag.... solen skiner jag blir så tacksam. Och fest när man ser två vänner sitta och samtala det förhöjde denna dag ännu mer. 

Höstfärgerna har dalat ner, och bildar vackra mönster på marken. Fåglarna i Råstasjön plaskar och slurpar i sig vatten. Strax före jag börjar gå hemåt sätter jag mig på en bänk för att njuta av solens strålar mot mina kinder. Och det slår mig att adventstid är inne, det känns lixom avlägset på nått sätt i saknaden av snö. November är mörk och kylan gör sig påmind. Men trots det så naturen fylld av förväntan och man kan göra en blåsig, våt och kall dag hur mysig som helst med en picknick. Eller som idag vid Råstasjön, få njuta av solen och blå himmel. 

Önskar dig som läst en fin adventstid